Conferinta Iași, 21-23 mai 2009

Iași, 21-23 mai 2009

IMG_8562Conferința internațională de medicina familiei "Medicina de familie în epoca tehnologiilor. Oportunități și limite

 

 

 

 

 

In perioada 2-3 octombrie 2009 va avea loc in Sala Mare a Institutului National de Statistica Conferinta “Ghidurile de practica, de la documentul din raft, la recomandarea din cabinet”. Evenimentul este organizat de Centrul National de Studii pentru Medicina Familiei, in Parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei, Societatea Romana de Pneumologie si Centrul de Politici pentru Servicii de Sanatate.

Programul va include discutii despre adoptarea recomandarilor privind bolile respiratorii in practica medicului de familie – Ghidul “PAL” si Ghidul de management al astmului si despre adoptarea recomandarilor privind depresia in practica medicului de familie – Ghidul de management al depresiei.

Taxa de participare este de 120 RON pana la data de 14 septembrie si 150 RON dupa aceasta data. Plata se va efectua  catre Fundatia Centrul National de Studii pentru Medicina Familiei.