Summer school AAF

Simpozionului Internațional Satelit Salzburg pentru Medicina Familiei cu tema „Noi tendințe în medicina familiei în lume”, Brașov, AULA MARE a Universității Transilvania, 9 – 10 iulie, 2007.

aula

Manifestarea a fost organizată în colaborare cu American-Austrian Foundation și Universitatea Transilvania din Brașov, ca satelit al scolilor de vara de la Salzburg.

Key speakers au fost Prof.dr. James Lloyd Michener și dr. Gwen Murphy de la Universitatea Duke din SUA, împreună cu Prof.Dr. Manfred Maier de la Universitatea din Viena (mai multe detalii în caietul program). 

Cei peste 30 de participanți au audiat prezentări susținute de Prof.dr. Viorela Enăchescu, Conf.dr. Mădălina Manea, Conf.dr.Victoria Burtea, Dr. Corneliu Moșoiu, Dr. Cristina Isar, Dr. Andrea Neculau, Dr. Marius Mărginean. Temele abordate s-au referit la competențele medicinei de familie pe plan internațional, noi modele de educație în medicina familiei. De asemenea, au fost analizate tendințele noi în ceea ce privește îngrijirile medicale în contextul îmbătrânirii populației și al creșterii presiunii bolilor cronice asupra sistemelor de sănătate.

Materiale:

Afiș Seminar

Program seminar

Caiet rezumate

 

Galerie foto