ANUNT: Conferinta “Abilitati practice in medicina familiei”

insDragi prieteni si colegi,

Va asteptam cu mic cu mare la Conferinta “Abilitati practice in medicina familiei”, 18 mai 20013, ora 9 fix, la Institutul National de Statistica Bucuresti (vis a vis de coltul Casei Poporului dinspre Izvor)

Bd. Libertatii 16, Bucuresti Sector 5, ROMANIA

ins2

Va fi o conferinta semnal ce va atrage atentia asupra situatiei educatiei in medicina de familie.

Vor fi prezenti invitati din strainatate, universitari de la catedrele de MF, reprezentanti ai MS cu preocupari in reformarea rezidentiatului in MF, lideri ai organizatiilor noastre profesionale, medici formatori, medici de familie, rezidenti si studenti.

Vor fi DISCUTII SI PREZENTARI despre cum ar trebui SCHIMBATA formarea in domeniul invatarii abilitatilor practice dar si ATELIERE DEMONSTRATIVE de abilitati, in plen, in domenii clinice de interes pt MF – in attach. Programul.

Participantii primesc in mape ghidurile CNSMF nou elaborate pentru managementul articulatiilor dureroase, CD Pal electronic versiunea actualizata, CD Consiliere mame pt sprijinirea alaptarii, instrumente pentru screeningul si diagnosticul consumului problematic de alcool.

Centrul-National-de-Studii-pentru-Medicina-Familiei-Evaluarea-si-managementul-articulatiilor-dureroase-Ghid-de-practica-pentru-medicii-de-familie

Participantii beneficiaza de oferte promotionale la achizitia aparaturii pentru organizarea testarii de tip POCT (10% din pretul de lista pentru coagulometre si lipidometre) de la firma si distribuit de RD Office Solutions.

rd-office-solutions-logo

accutrendcoagucheck-xs