Conferinta Umbrele intimitatii – 4 Iunie 2016

Esther este recunoscută ca fiind una dintre cele mai originale și pătrunzătoare voci ale lumii atunci când vine vorba despre viața de cuplu și umbrele intimității.

Psiholog și psihoterapeut de renume internațional, în ultimii zece ani a ajuns să fie considerată unul dintre experții relaționali ai zilelor noastre. Vorbește fluent nouă limbi – ceea ce îi conferă statutul de gânditor multicultural, se numără printre terapeuții de top ai New York-ului, iar discursurile sale TED au făcut, într-un timp foarte scurt, înconjurul lumii.

Esther este autoarea bestseller-ului “Inteligența Erotică: Reconcilierea vieții erotice cu viața de familie” – tradusă în peste 25 de limbi, publicată și în limba română la editura Curtea Veche.

Colegii de breaslă o văd ca fiind o autoare îndrăzneață și o vizionară, care are puterea de a ne schimba radical perspectiva asupra cuvântului “sex”.

În conferința care va fi susținută la București, pe 4 iunie 2016, Esther Perel ne va vorbi despre cum putem păstra vii dorința sexuală și succesul relațional într-o lume agitată și digitalizată.

Mai multe detalii AICI