Cursuri online pentru medici

A fost lansată platforma de educație medicală continuă la distanță edu-cnsmf.ro. Realizată în cadrul proiectului RO 19.04 “Intervenții la  mai multe niveluri pentru prevenția  bolilor netransmisibile (BNT) asociate stilului de viață în România”, proiect care a avut ca promotor Institutul Național de Sănătate Publică, în parteneriat cu CNSMF și ALIAT. Cursurile sunt creditate de CMR. În prezent se derulează cursuri legate de prevenție, având ca scop diseminarea cunoștințelor necesare efectuării consultațiilor preventive în asistența medicală primară. 

Astfel medicii pot participa gratuit la cursuri privind depistarea și abordul consumului problematic de alcool, probleme legate de creșterea și dezvoltarea la copii până la 2 ani sau riscul cardiovascular la adult.

Cursurile sunt prezentate într-un mod interactiv, video sau multimedia, însoțite de studii de caz, exerciții, algoritmi. La terminarea cursurilor, medicii susțin un examen online și, în caz de reușită, li se eliberează certificatul de participare cu creditele CMR.

 

 

afis-elearningw